Must have - co si nosím vždy sebou

Co nosím vždy s sebou? 

 

Znáte to taky holky, že ano? Někam se chystáte a hrozně spěcháte. Doma to vypadá jak kdyby právě vybuchla bomba a vy rychle vše naházíte do kabelky jako by se nechumelilo. Jenže pak přijde ta chvíle kdy budete potřebovat něco najít nebo překontrolovat jestli máte vše a to abyste se samým vztekem nezbláznily, když to nebudete moci najít hned, že ano?!? Takže vyházíte zase celou kabelku se všemi věcmi, abyste teda ten lesk na rty našly…

 

No, jako bych se viděla :-)... 

 

Do práce, na schůzku, na rande nebo s kámoškou máme my ženy tendenci vypadat pořád upraveně. I mě se tohle týká. Nedám ani ránu bez korektoru, pudru, rtěnky, antibakteriálního gelu, krému na ruce, deodorantu, parfému, žvýkaček a kapek do očí. Jo a abych nezapomněla, pak tu máme ještě brýle. Kapitola sama o sobě. Hodně z Vás možná neví, že jsem do všeho taky krátkozraká a to opravdu hodně. Mám 4,5 dioptrie a na ulici nepoznám bez brýlí či čoček ani vlastní mámu :-). Proto z domu nikdy nevyjdu ani bez malého roztoku a krabičky na kontaktní čočky.

 

Tohle jsou moje must-have kousky co nosím pořád s sebou a nedám bez nich ani ránu.

Věci si dávám společně do své taštičky a věřte mi, že ušetříte hodně času i nervů při nekonečném hledání v nejméně vhodných chvílích :-)